Studeren in Connecticut Animation Colleges

0

Heilige Hart Universiteit
Sacred Heart University biedt een CS (Computer Science) graduate certificate in Interactive Media aan bachelor afgestudeerden. Dit programma lijkt veel op een voorproefje van het masterprogramma.

Een minimum van 12 kredieturen zal nodig zijn om dit afgestudeerde certificaat programma te voltooien, die vervolgens kan worden gebruikt in de richting van de MA graad als je wilt. De cursussen voor dit certificaat zijn gericht op programmering, interactieve multimedia, flashanimatie, animatie voor het web, interfaceontwerp, webontwerp en gegevensstructuren.

Dit certificaat is alleen beschikbaar voor BA-afgestudeerden. MA-studenten kunnen niet aan dit programma deelnemen.

Universiteit van Hartford
De Universiteit van Hartford biedt nogal wat opties voor zowel aankomende kunststudenten als afgestudeerden. Als eerstejaars van het BFA-programma volg je een Foundation Year. Dit eerste jaar van het fine arts programma behandelt alle basisbeginselen met betrekking tot kunstgeschiedenis, kwesties in het maken van kunst, 2D en 3D design, en tekenen.

Daarna gaat het programma uiteen in drie paden: Illustratie, Media Arts en Visual Communication Design. Studenten Illustratie vervolgen een pad van tekenen, beeldhouwen, keramiek, kunstgeschiedenis, redactionele illustratie, boekillustratie en digitale illustratie.

Studenten Media Arts kunnen tekenen, fotograferen, schilderen, mediakunst, video en kunstgeschiedenis volgen. Studenten Visual Communication Design ten slotte kunnen zich verdiepen in beeldvorming en betekenis, kwesties in design, ontwerpsystemen, typografie, fotografie en sequentiële graphics. Alle programma’s vereisen de voltooiing van een scriptie en een portfolio.

Universiteit van Connecticut
Er zijn twee opties als je een BA afgestudeerde op zoek naar een master in animatie of digitale kunst aan de Universiteit van Connecticut na te streven. Je kunt de MA of MFA route volgen. De MA route is in principe voor degenen onder u minder vertrouwd met de digitale wereld van de kunst.

Dit programma geeft je alles wat je nodig hebt voor een toekomst in digitale media. De cursussen omvatten inleidende en basiscursussen voor digitale mediastrategieën, digitale media-esthetiek, digitale kunst en digitale geesteswetenschappen, om er maar een paar te noemen. Dit is een eenjarige voltijdse opleiding.

Het MFA-programma, aan de andere kant, is bedoeld om geavanceerde studenten van de digitale kunst met samenwerkingsmogelijkheden, carrière training, en professionele ervaring binnen het veld, terwijl het ontvangen van begeleiding van een adviseur en andere faculteit.

Dit is een tweejarig voltijds programma dat de voltooiing van een thesisproject vereist.

Universiteit van New Haven
De University of New Haven biedt een BA in Graphic Design om een carrière te ontwikkelen in productontwerp, marketing, multimedia of art direction. Cursussen zijn gericht op kennis over kleurtheorie, tekenen, fotografie, compositie, typografie, digitale illustratie en beeldvorming, en visueel onderzoek.

Een stage maakt deel uit van dit BA-programma, evenals de ontwikkeling van je portfolio. Er zijn volop netwerkmogelijkheden op de campus, via het American Institute of Graphic Arts (AIGA), The College Art Association (CAA) en de Connecticut Art Directors Club (CADC).

Er zullen ook een aantal professionele ontwerpers en sprekers op bezoek komen om wijsheid op te doen.

Lyme Academy of Fine Arts
Lyme Academy of Fine Arts biedt aankomende kunststudenten hun BFA in Illustratie. Een portfolio met je ervaring en creativiteit op het gebied van kunst is nodig om je aan te melden. Het is ook raadzaam, voordat de termijn begint en de cursussen beginnen, voor studenten om een Macbook aan te schaffen.

Als eerstejaars van het Illustratieprogramma worden de basisvaardigheden behandeld, zoals schilderen, ontwerpen, tekenen, kleuren en beeldhouwen.

Het tweede jaar wordt dan gevuld met 2D-ontwerp, 3D-ontwerp, kalligrafisch tekenen, kunstgeschiedenis, digitale illustratie, anatomie en perspectief. Het laatste jaar bestaat vooral uit het samenstellen van een portfolio van het werk dat je tijdens je studie hebt gemaakt.

Connecticut is duidelijk niet de eerste plaats die in je opkomt als je over je droomcollege-ervaring nadenkt. Maar waarom zou iemand een droom willen, als het echte leven voor ons ligt? Het punt is dat het tijd is om je ogen te openen, helder te denken en plannen te maken voor je toekomst.

Als je een passie hebt voor animatie en/of kunst, heeft Connecticut talloze mogelijkheden om te leren, te groeien en de carrière na te streven waarvoor je bedoeld bent.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here