Hoe iMessage-spelletjes te spelen

0

iMessage-spelletjes
Toen Steve Jobs in 2007 de oorspronkelijke iPhone onthulde, konden we ons waarschijnlijk allemaal niet voorstellen dat Apple’s poging tot een mobiele telefoon zelden als een traditionele telefoon zou worden gebruikt.

Natuurlijk wisten we dat er fantastische technische vooruitgang zou worden geboekt. Maar het lijkt erop dat Apple’s intrede op de mobiele markt een technologische mijlpaal was. Een beetje zoals de eerste computer of het eerste gebruik van het internet.

Hoewel je met een iPhone kunt bellen, ligt de schoonheid en creativiteit bij de apps, spelletjes en toegang tot draadloos internet. Het versturen van teksten sluit perfect aan bij enkele van de beste functies van Apple. Dat geldt ook voor iMessage-spelletjes.

Kun je spelletjes spelen in iMessage?
Tegenwoordig zijn dingen als de iPad en iPhone populairder dan ooit en voegen ze altijd wel iets toe aan hun app-winkels. Natuurlijk zijn er heel wat games op de iPhone, maar er zijn er ook een aantal op iMessage in het bijzonder.

Dat klopt. Je kunt spelletjes spelen op iMessage. Hoe doe je dat? Laten we het uit elkaar halen.

Hoe krijg je iMessage-spelletjes
Het is heel eenvoudig:

Wanneer u iemand sms’t in iOS 10, ziet u het tekstvak, samen met de kleine balk onderaan uw berichten.
Hier heb je het foto-icoontje, tik vervolgens op het bericht-icoontje en het app store-icoontje.
Ga je gang en klik op het app store icoon.
Vanaf hier zie je een sectie genaamd ‘Games in Berichten.’ Ga je gang en verken de enorme selectie.
Hoe iMessage-spelletjes te spelen
Na het installeren van een van de vele berichtenspellen, ga je gang en ga je naar een van je tekstberichten. Wanneer u de balk onderaan opent, kunt u het spel kiezen dat u hebt gedownload.

Zodra u erop klikt, kunt u meespelen met de persoon die u sms’t, rechtstreeks in iMessage.

Je kunt iMessage-games ook solo spelen als je dat wilt. Als u een iMessage-game wilt verwijderen, houdt u gewoon het pictogram van de game ingedrukt en wacht u tot de zwevende ‘x’ verschijnt. Tik op ‘x’, en het proces is voltooid.

Er zijn een ton van games in de app store voor gebruik in de iMessage ruimte in het bijzonder. Laten we eens kijken welke de meest noemenswaardige zijn en welke berichtenspelletjes (iOS) je z.s.m. moet downloaden.

(iOS) iMessage spellen die je moet spelen
We gaan enkele van de beste games opnoemen die je in de app store moet downloaden. Blijf daarna nog even hangen voor onze ‘best of the best’, waarin we specifieke iOS 10-games zullen belonen op basis van wat ze het beste doen. Je weet wel, zoiets als een awardshow.

Game Pigeon
Game Pigeon

Game Pigeon is niet één spel. Het is een behoorlijke verzameling van klassieke spelervaringen in één. Waarom Game Pigeon downloaden?

Multiplayer opties
Diversiteit aan spellen: Pool, Poker, Zeeslag, Scrabble, etc.
Constante updates van de ontwikkelaars.
Er zijn een paar in-app aankopen en een paar vervelende advertenties. Het is echter een geweldige afleiding waar je met een paar vrienden van kunt genieten.

Kosten: Gratis met advertenties

Spel Duif downloaden

Mr. Putt
iMessage-spel – Mr. Putt

Een paar geavanceerde techneuten van Apple hebben Mr. Putt niet gemaakt. In plaats daarvan is Mr. Putt, een uiterst populair en verslavend golfspel, gemaakt door de student Jonah Witcig van de Universiteit van Missouri-Kansas City.

In Mr. Putt moet je je een weg banen door verschillende trippy levels, om aan het eind de bal in de hole te krijgen. Vrij vanzelfsprekend, maar niettemin bevredigend.

Kosten: Gratis

Mr. Putt downloaden

Waarheid Waarheid Leugen
iMessage-spel – Waarheid Leugen

Dit is een onderhoudend en eenvoudig spel om met wat vrienden te spelen. Het doel van het spel is om twee waarheden over jezelf te vertellen, met een leugentje om bestwil. Het slaagt als ijsbreker op kantoor en op school, omdat het mensen met elkaar laat kennismaken, en is erg leuk.

Je neemt jezelf op terwijl je twee waarheden en een leugen vertelt, en de ander moet raden welke de leugen is. Je zult schandalige dingen te horen krijgen bij dit spel.

Kosten: Gratis

Download Waarheid Leugen

Eenvoudige weetjes
iMessage-spel – Eenvoudige weetjes

De naam zegt het al: dit spel draait om eenvoudige trivia. Als je een hoop schijnbaar nutteloze kennis in je hersenpan hebt zitten, is dit het perfecte iMessage-spel voor jou.

Er zijn heel wat onderwerpen om je in te verdiepen en je kennis op de proef te stellen. Om het eerlijk te houden en valsspelen te ontmoedigen, heb je in Simple Trivia 10 seconden om elke vraag te beantwoorden. Je kunt zelfs je eigen vragen en antwoorden toevoegen voor meer gevarieerde gameplay.

Kosten: Gratis

Simpel triviant downloaden

Let’s Puck It!
iMessage-spel – Let’s Puck It!

Luchthockey is waarschijnlijk een van de leukste spellen om in een speelhal te spelen. Het is snel, leuk en extreem competitief. Hoewel je geen fysieke training krijgt, heb je veel strategie en perfecte timing nodig om te voorkomen dat je tegenstander op je scoort.

Let’s Puck It! heeft een fascinerend aspect dat het onderscheidt van andere iMessage-spellen.

Je kunt er rundvlees en andere geschillen mee beslechten. Je kunt een luchthockeywedstrijd spelen om te bepalen wie iemand geld schuldig is, voor eens en altijd regelen wie de klusjes doet, en meer. Dit kleine creatieve aspect geeft een spannende smaak aan een spelklassieker.

Kosten: Gratis

Download Let’s Puck It!

Schaakmat!
iMessage-spel – Schaakmat!

Natuurlijk kon je een tijdloos spel als schaken verwachten in onze lijst.

Checkmate! is een geweldige schaak-app die strategie, geduld en serieuze schaakvaardigheden vereist.

Met geen timer, en de mogelijkheid om meerdere partijen tegelijk te spelen, is de diversiteit van dit spel ongeëvenaard. Het houdt uw zetgeschiedenis bij, zodat u nooit verdwaalt of in de war raakt.

Kosten: $.99

Het beste van het beste
Hier zijn de beste games op basis van hun genre.

Het beste iMessage-spel
Spel Duif
Game Pigeon neemt opnieuw de titel van populairste iOS iMessage game in ontvangst. Het is een uitgebreide selectie van verschillende spellen (meer dan 20 inmiddels), samen met zijn recente opleving in het iMessage-gedeelte van de app store, waardoor het populairder is dan ooit.

Het wordt geprezen om zijn nadruk op sociale interactie en multiplayer. Tijdens de COVID-19 pandemie was Game Pigeon een van de favoriete iMessage-spelletjes van iOS-gebruikers. Het stelt mensen in staat sociale afstand te nemen terwijl ze spelletjes met elkaar spelen.

Sommige gebruikers zeggen dat Game Pigeon alleen al de reden is waarom sommige mensen iMessage gebruiken. We kunnen de Game Pigeon-ervaring echt niet genoeg aanbevelen.

Het beste iMessage woordspel
Wordie
We weten allemaal dat Words with Friends de onbetwiste kampioen is als het gaat om Scrabble-achtige spellen in de Apple app store. Er is echter nog een opmerkelijk woordspel dat op de loer ligt in de berichtensectie: Wordie.

Hoewel het niet is zoals Words with Friends, is het een verslavende mix van trivia en Pictionary, met meer dan 600 niveaus van op woorden gebaseerde gameplay.

Het beste basketbalspel voor iMessage
Cobi Hoops
Dit fantastische, creatief ogende basketbalspel is een hit voor iedereen. Cobi Hoops is gemaakt in een prachtige pixel-art stijl en biedt veel variatie. Je kunt kiezen uit verschillende unieke personages en met vrienden basketballen.

Hoewel er niet veel strategie is buiten het richten van je schot, is het nog steeds erg leuk.

Aanbevolen: Populaire spellen
8 Ball Spel
iMessage Spel – 8 Ball Spel

8 ball is de klassieke vorm van pool die al jaren bestaat. Onverwachts heeft het zijn weg gevonden naar iOS 10. Dit is een geweldig sportief spel, (ja, pool is een sport), om met een paar vrienden te spelen.

Hoe krijg je 8 Ball op iMessage
Ga naar de app store en zoek naar 8 ball. Zodra je het hebt gedownload, bekijk het dan alleen of stuur het naar een vriend.

Hoe speel ik 8 Ball in iMessage?
Zodra je het hebt gedownload, begin je het spel. Je gebruikt je vingers om je poolshots perfect op te stellen. Hopelijk kun je je tegenstander verslaan met een mix van vaardigheden, geduld en vastberadenheid.

20 vragen
iMessage Spel – 20 Vragen

20 Questions, de tijdloze klassieker, vindt zijn weg naar de iPhone, meer bepaald in iMessage voor iOS.

Hoe speel je 20 Questions in iMessage
Gebruik onze bovenstaande stappen door naar de app store te gaan in het tekstbericht zelf.

Zoek 20 Questions en download het. Vervolgens opent u het spel opnieuw in het tekstveld en kunt u uw vriend vragen het met u te spelen.

Veel plezier!

Moet je spelletjes spelen in iMessage?
Ja, zeker weten. Apple heeft zijn iPhones en iPads volgestopt met een heleboel geweldige technologische snufjes. Sommige daarvan, zoals iMessage-spelletjes, staren je al de hele tijd aan. Hoewel het misschien niet is alsof je op een spelcomputer speelt, kun je toch veel plezier beleven aan de meest eenvoudige spelletjes en leuke activiteiten.

Of het nu gaat om bowlen, hoepelen of zelfs eenvoudige trivia, iMessage-spellen zijn fantastische kleine stukjes plezier om met vrienden of solo te spelen. Probeer het eens.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here