Gebruik Character Creator Games om je vaardigheden te verbeteren

0

Wat is een spel voor het creëren van personages?
Een character creator game is niet zoals een rollenspel dat de nadruk legt op het creëren van personages voordat je begint te spelen. Karaktervormende spellen leggen juist de nadruk op de eigenlijke creatie en kunst van karakters.

Dit is iets waar ik zeker van hou, want ik sta erom bekend dat ik urenlang bezig ben met het perfectioneren van het uiterlijk van mijn spelfiguur, de avatar die mij vertegenwoordigt in sommige van mijn favoriete spellen.

Voor mensen die het niet weten: met deze spellen kun je naar hartelust avatars aanpassen. Over het algemeen is een aanzienlijk deel van deze spellen voor het maken van personages gericht op vrouwen, omdat dat de voornaamste demografische doelgroep is.

Jongens, dit betekent niet dat je geen avatar kunt maken!

Wat zijn de beste Character Creator Games?
Als het gaat om character creator games, heb je veel variaties en niches tot je beschikking. Sommige spellen zijn specifiek gericht op mannen of vrouwen, superhelden, scholieren en meer. Hier zijn enkele van de meest opmerkelijke character creator spellen die er nu zijn.

Character Creator.org
Zowel mannelijk als vrouwelijk

Deze site biedt een enorme hoeveelheid aanpassingsmogelijkheden aan nieuwsgierige ontwerpers. Toen ik het uitprobeerde, dook ik er meteen in zonder alle opties te onderzoeken; eigenlijk ging ik gewoon met de stroom mee. Na 2 minuten had ik een mix van Napoleon Bonaparte en de Terminator.

Toegegeven, ik heb gewoon willekeurig opties gekozen, maar het aantal opties is fantastisch. En het ziet er nog goed uit ook!

Simpsons Character Creator
Zowel mannelijk als vrouwelijk

Alle fans van de extreem langlopende geanimeerde TV sitcom, The Simpsons zullen deze kijk op de stad Springfield absoluut waarderen. Je kunt je avatar er gewoon laten uitzien, als een achtergrondfiguur, of je kunt ze echt laten opvallen door unieke kenmerken toe te voegen.

Denk aan Sideshow Bob en Krusty the Klown.

Alle kenmerken uit de show zijn aanwezig, inclusief Duff-bier, Moe’s Tavern en een garderobe waar Ned Flanders dol op zou zijn.

Mii-maker
Zowel mannelijk als vrouwelijk

Je hebt geen Nintendo Wii meer nodig om de schattige (en soms gruwelijke) Mii-personages te maken die spelers vertegenwoordigen op de Mii-marktplaats. Ze verschijnen vervolgens in specifieke Wii-titels, zoals de beroemde Wii Sports-franchise, en meer. Net als de Nintendo Mii-app op telefoons, kan de maker van deze personages zich helemaal uitleven in het aanpassen van de personages. Het zorgt soms zelfs voor meer enorme hoeveelheden creatieve opties voor Mii-personages, wat een verademing is.

Sci-fi krijger 2
Alleen mannen

Dit character creator spel is direct beïnvloed door de Star Wars franchise. Je kunt er prachtige sciencefiction-kunstwerken mee maken. Wat ik leuk vind aan deze creator is dat, omdat het de nadruk legt op menselijke mannen in Star Wars alleen, het zich beter kan concentreren op de kleding en kleding die ze dragen.

Je kunt creëren wie je denkt te zijn in het Star Wars universum. Zou je een sluwe Sith strijder zijn zoals Darth Vader, of ben je een serene, meer vreedzame strijder zoals Luke Skywalker? Je hebt een grote hoeveelheid customization, inclusief lightsabers!), om dit te bepalen.

DC Universe Online
Zowel mannelijk als vrouwelijk

Hoewel dit een massively multiplayer online game is, wordt de character creation sterk benadrukt. Het blijkt een diepgaande en gedetailleerde character creator te zijn, waardoor je je in de rangen van superhelden als Wonder Woman en Batman waant.

Wat wil je nog meer?

Mega Anime Creator
Zowel mannen als vrouwen

Voor anime fans, dit is waar je op hebt gewacht. Als je een liefhebber en constante fan bent van meerdere anime shows en manga volumes, en je denkt dat je zo in een anime naar keuze zou kunnen passen, dan is dit je kans.

Voor mij, ik wilde altijd in iets als Dragonball Z en Inuyasha, iets waar ik kon rollenspel als een mysterieuze krijger, zwerver, drifter, en nog veel meer. In deze character creator kun je precies dat doen, door gedetailleerde anime-personages te maken die eruit zien alsof ze zo in je favoriete anime passen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here