7 Maryland Animation College Programma’s

0

Zoals elke kunstliefhebber zou merken, zijn traditionele vormen van beeldende kunst volledig getransformeerd door de moderne technologie. Iedereen die wel eens een film met speciale effecten uit deze eeuw heeft gezien, zou zich waarschijnlijk verbazen over de verbazingwekkende graphics en het animatiewerk van deze projecten.

Naarmate meer kunstenaars zich het potentieel van de animatie-industrie realiseren, is het geen wonder dat zoveel scholen animatie-gerelateerde programma’s aanbieden om studenten te helpen hun passie voor videogame-ontwerp en soortgelijke interesses na te streven. Hieronder zijn de top scholen met animatie gerelateerde graden in Maryland.
Maryland Institute College of Art
Maryland Institute College of Art’s Bachelor of Fine Arts programma in Animatie, Graphic Design, Illustratie, Interaction Design, en Kunst begint door de invoering van eerstejaars aan de Stichting Program. De Stichting Programma is speciaal afgestemd om ervoor te zorgen dat studenten een volledige opleiding te ontvangen, waardoor ze een vollediger begrip van kunst en artistieke creatief denken.
Deze cursussen omvatten visueel denken, elektronische media, schilderen, tekenen, sculpturale vormen, en een cursus die hen direct in de stad duwt, het begrijpen van de manier waarop nieuwe media van invloed kunnen zijn op kwesties en mensen in hun omgeving.

Studenten in Animatie kunnen zich concentreren op 3D-animatie, 2D-animatie, of beide, terwijl ze ook cursussen in computeranimatie, elektronische media, en pre- en postproductie vervullen.

Morgan State University
Het Screenwriting and Animation undergraduate programma is Morgan State University’s première cinematic arts and sciences major, waarbij het liberale en artistieke onderwijs van het College of Liberal Arts wordt gecombineerd en ondergedompeld in de technologie en het software inzicht dat nodig is voor studenten die filmmakers, animators en content producenten willen worden.

Ze willen studenten creëren die begrijpen hoe ze visuele verhalen kunnen combineren met animatie en videoproductievaardigheden.

In deze major kunnen studenten kiezen uit drie concentraties: Computer Animation, Integrated Media Writing and Animation, en Film and Television Writing. De Computer Animation concentratie omvat multimedia scripting storyboarding, motion design, game design, en 2D en 3D animatie.

Universiteit van Maryland, Baltimore County
Aan de Universiteit van Maryland in Baltimore County moeten studenten 60 studiepunten of 72 studiepunten voltooien om hun Bachelor of Arts of Bachelor of Fine Arts-diploma in Visual Arts te behalen. De cursus begint met het instrueren van de student met de fundamenten achter hedendaagse kunst en nieuwe media begrip.

Kernbegrippen van het programma zijn time-based media, camera visuele concepten, moderne kunstgeschiedenis, visuele cultuur, tekenen, en 2D en 3D creatie. Studenten die zich concentreren in Interactieve Media of Animatie stappen vooruit met cursuswerk in tijd- en bewegingstechnieken, animatietechnieken, computeranimatie, geluidsontwerp en interactieve media.

De universiteit biedt ook een Master of Fine Arts in Intermedia and Digital Arts, die de relatie onderzoekt tussen de theorie van beeldvorming met hedendaagse kunst.

Bowie State University
Bowie State University’s cursus in Digital Media Arts and Visual Communication is op maat gemaakt om studenten te helpen een holistische vaardigheden te ontwikkelen die hen in staat stelt om in de ontwerp- en animatie-industrie te springen zodra ze afstuderen.

Ze worden eerst geleerd de kernconcepten achter ontwerp en animatie elementen, met een verwachte competentie in kunst, tekenen, design, schilderen, en kunstgeschiedenis vereist voordat ze kunnen beginnen met meer geavanceerde cursussen in hun concentratie.

Digital Media Arts en Visual Communication studenten zullen zich richten op cursussen die draaien rond desktop publishing computer graphics, illustratie en ontwerp technieken, visuele animatie, en nieuwe media. Als onderdeel van de vereisten moeten studenten een on-the-job stage voltooien, evenals een tentoonstelling van hun definitieve scriptie.

Universiteit van Salisbury
Aan de Salisbury University worden studenten getrakteerd op een volledige opleiding, met kernvereisten die eenheden omvatten in schilderen, beeldhouwen, kunstgeschiedenis, tekenen, keramiek, fotografie, ontwerpprincipes en meer, voordat ze verder kunnen gaan met hun gekozen concentratie.

In New Media worden studenten blootgesteld aan de animatie- en digitale ontwerpprogramma’s die professionals uit de topindustrie tegenwoordig gebruiken. Ze worden geleerd om deze software te gebruiken om problemen in audioproductie, webdesign, motion graphics, animatie, storyboarding, videoproductie, lay-out en digitaal ontwerp te overwinnen.

Salisbury University biedt kunstbeurzen voor studenten op basis van verdienste en behoefte.

Universiteit van Towson
Op Towson University’s Bachelor of Fine Arts in Kunst en Design programma, kunnen studenten verwachten dat ze een volledig begrip van de fundamenten van Kunst en Design te ontwikkelen, door middel van kern leerstof die digitale tools en concepten, tekenen, visuele concepten, kunstgeschiedenis, en 2D en 3D verwerking op te nemen.

Studenten vinden zichzelf uitgerust met de kennis en vaardigheden om te concurreren in de Digital Art & Design en Animation industrie.

Door verdere concentratie in Digital Art and Design, Graphic Design, en Illustratie, zullen studenten traditionele en verkennende cursussen in illustratie principes, design sociale kwesties, en digitale media te voltooien. Er zijn ook verschillende animatie cursussen beschikbaar met deze graad.

Het vinden van de juiste school is je allereerste stap naar een succesvolle carrière in animatie. Naast het kennen van de juiste mensen, zul je ook specifieke vaardigheden ontwikkelen als je je realiseert voor welk pad in animatie je echt zou willen werken. Of het nu 3D-animatie of karakteranimatie is, zoek een school die precies biedt wat je van plan bent te bereiken in je carrière en studeer goed.

Universiteit van Baltimore
Deze intensieve studie aan de Universiteit van Baltimore geeft de student een hands-on kijkje in de wereld van spelontwikkeling en -creatie.

Studenten zullen aspecten van game design leren, evenals multiplayer game development, 3D modeling en animatie, en computer programmering.
Studenten nemen deel aan een rigoureuze studie van game design en nemen uiteindelijk deel aan een afstudeerproject, waarbij ze het geleerde op de proef stellen.
Dit gebeurt allemaal in het UB Gamelab, de door de universiteit aangewezen ruimte voor deze major.

Hierdoor leren studenten ook buiten het klaslokaal waardevolle vaardigheden voor andere werkvelden, zoals informatica en informatietechnologie.

University of Baltimore’s B.S. major is consequent geprezen als een van de meest betaalbare graden op verwante gebieden, evenals hoog gerangschikt in de Intelligent.com Top 23 Best Game Design Schools of 2023.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here